top

The Million dollar question: gå det att bli rik genom att spela på nätet?

bli-rikHur konstigt det än låter så att denna fråga faktiskt för de allra flesta inte speciellt viktig. Varför? Jo, för att de allra flesta spelar för nöjets skull, inte för ekonomins.

Det andra perspektivet, och svaret på frågan, är JA, visst är det möjligt att bli rik. Här finns det två vägar. Å ena sidan kan du välja att lägga din tid och energi på att bli en skicklig kasinospelare. Detta förutsätter i sin tur att du väljer spel vars odds och utkomst du kan påverka genom att spela på ett skickligt sätt.

Tre tydliga exempel på sådana spel är poker, roulette och blackjack.

Speciallt poker i varianten Texas Hold’em kan du bli enormt skicklig på. Förutsatt att du har rätt anlag, ett närmst buddistiskt tålamod, samt en vilja av stål att lyckas (vilket inte skiljer denna sysselsättning nämnvärt från att bli framgångsrik i vilket jobb som helst).

Det andra vägen, om du nu inte råkar vara sådär exceptionellt skicklig i blackjack eller poker, är att helt enkelt förlita sig på turen och slumpen. (Vilket förstås inte går att lite på alls.)

turenPoängen med denna väg är att spela för spänningens och underhållningens skull. Inte desto mindre blir vissa rika även under denna vandring. Men skillnaden är att denna väg har spelskicklighet som mål, utan känslan av att få dansa lite med slumpens makter.

Detta är också den mest välbesökta vägen – det har den alltid varit. Man skulle utan vidare betänkligheter kunna hävda att ungefär 99,9% av alla som spelar vandrar fram längs denna stig och gladeligen lirar spelautomater och bingo, skrapar skraplotter och satsar på sina favoritnummer i Lotto. Mest för spänningens skull och det där kittlande ”tänk om….” Inget fel med det. Tvärtom vad många tror så kan de allra flesta människor hantera sitt spelande alldeles utmärkt; de spelar för pengar som de har råd att förlora, och de spelar för att det är kul, underhållande och i många fall avkopplande.

Så ja, det går att bli rik på nätet. Och nej, det allra flesta blir det inte. Men tänk om finns det alltid.

PS! Om du som de allra flesta bara vill lira spelautomater och lite på turen, så kan det ändå löna sig att skaffa kunskaper om hur man spelar och satsar: och hur de olika spelautomaterna är beskaffade. En bra början är att läsa våra recensioner från pärm till pärm; inte minst för att upptäcka vilka spelautomater som faller dig i smaken. Tror du verkligen på att du är född under en lycklig gambler stjärna ska du prova lyckan på Mega Fortune som gång på gång rader upp jackpottvinster i hundramiljoners klassen. Är du mer förtjust i spel av det actionladdade slaget så kan vi rekommendera vår spelguide och recension av exemepelvis Scarface Spelautomat eller Thunderfist. Och så vidare. DS!
Comments are closed.