top

Spiderman

FAKTA

Speltillverkare: Playtech
Struktur: 5hjul, 3 rader och 25 insatslinjer.
Insatser: 0,01 till 5.
Vinstkoffecient: 945
Progressiv Jackpot: Ja (4 st)
OMDÖME

Grafik:
Spelkänsla:
Story:
Pedagogik:
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 betyg, snitt: 4,80 av 5)
Loading...

# Här kan du spela The Amazing Spiderman och få grym Bonus!

Kasino Land Skattefritt Välkomstbonus Omdöme Recension Erbjudande
7500 kr Winner.com
1000 kr Bet365
2000 kr Betfair
BAKGRUND
With great powers, comes great responsibility…
Det har nu passerat dryga 50 år sedan vi för första gången fick gör The Amazing Spiderman bekantskap. Historien om nördiga studenten Peter Parker och hans förvandling till den spindellika superhjälten, efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel under ett misslyckat skolexperiment, publicerades för första gången 1962 i en amerikansk serietidning. Serien blev en omedelbar succé och har sedan dess varit en av världens mest populära ”superhjälter”.

För inte så länge sedan lanserades den 4:e ”moderna” filmen om Spindelmannen, kort och gott kallad för ”The Amazing Spiderman”, vilket också är namnet på spelautomaten som lanserades under 2012.

SPELGUIDE
Rent generellt är Spiderman lätt att lära sig. Exempelvis finns bara 3 rader att hålla reda på, vilket gör spelet enkelt att överblicka. Viktigast är att ha koll på är vad som är Wilds, Scatters, och hur gratissnurren och bonusomgångarna funkar.

Wilds utgörs helt logiskt av Spindelmannen själv. Dessa kan du använda för att kombinera ihop vinster med alla andra symboler utom scatters. Om Wild-symbolerna dessutom dimper ner på 2:a eller 4:e hjulet så aktiveras en funktion kallad för ”Spiderweb”. Denna gör så att hela spelhjulet i mitten blir ”Wild”, vilket givetvis ökar sannoliheten ytterligare för riktigt stora vinster.

Scatters är Spiderman-logotypen och lyckas du annektera 3 sådana i följd så får du spela bonusspel. Här behöver du emellertid först och främst välja vilket bonusspel du föredrar. Antingen gratissnurr eller det som kallas för ”Venom Feauture”. Det första är förstås just gratissnurr (Free-spin) och under denna session så dubblas alla dina vinster per automatik då multiplikatorn aktiveras. Venom Feature är däremot ett bonusspel på en annan spelplan där du får som uppgift att rädda Mary Jane från Venoms giftiga käftar. Beroende på hur bra eller dåligt du utför detta uppdrag så kommer du att belönas.

En annan finfin feature med Spiderman-sloten är den progressiva Jackpotten. Lyckas du dundra hem den här så är ditt liv som multimiljonär ett faktum.

RECENSION
Snygg grafik, enkelt att förstå, en bra story och mycket action – samt chansen att vinna massor av miljoner. Det är inte svårt att förstå varför spelautomaten The Amazing Spiderman har blivit, och fortfarande är, en av Microgamings mest populära skapelser. Och trots att den innehåller många funktioner och feautures så är det ändå välbalanserat genomfört. Plus också för chansen till den progressiva Jackpotten som förstås bara ökar spänningsmomentet ytterligare.

Snittbetyg:
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 betyg, snitt: 4,80 av 5)

Loading...

, ,

Comments are closed.