top

Iron Man 2

FAKTA

Speltillverkare: Playtech
Struktur: 5 hjul och 50 vinstlinjer.
Insatser: 0,01 till 5.
Vinstkoffecient: 961
Progressiv Jackpot: Ja (just nu cirka 2,3 miljoner)
OMDÖME

Grafik:
Spelkänsla:
Story:
Pedagogik:
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster)
Loading...

# Här kan du spela Iron Man 2 spelautomat och få grym Bonus!

Kasino Land Skattefritt Välkomstbonus Omdöme Recension Erbjudande
5000 kr Betfair
1000 kr Bet365
BAKGRUND
Det är förstås serietidningshjälten och filmerna med samma namn som är fundamentet i den här spelautomaten.

Iron Man figurerade för första gången i Marvel Comics serien Tales of Suspense redan 1963 och har sedan dess varit en uppskattad karaktär i Marvels superhjältestall.

2008 lanserades filmen med Robert Downey Jr. i huvudrollen som den excentriska, superrika vetenskapsmannen Tony Stark (aka Iron Man) och 2010 kom uppföljaren.

Det är följaktligen uppföljaren som stått modell för spelautomaten Iron Man 2. Vilket blir tydligt i och med de filmsnuttar som då och då klipps in i spelet.

SPELGUIDE
Generellt är Iron Man 2 ett, föga förvånande, actionladdat spel med mycket effekter, animationer och filmsekvenser. Men det är inte svårt att spela. Det enda du egentligen behöver ha koll på är dina satsningar. Därefter är det bara att snurra hjulet och hoppas att lyckogudarna står vid din sida.

Givetvis finns här Jokers (Wilds) vilka gestaltas av en örnprydd sköld. Annekterar du två eller flera sådana på en rad så har du vunnit (hur mycket beror på vilka andra symboler de kombineras med), och precis som vanligt så ersätter Wilds alla andra symboler utom scatters. Skulle du exempelvis få fem wilds på rad, ja, då kan du kamma hem en vinst på artontusen gånger din insats. Det är alltså möjligt att bli miljonär i en enda snurr.

Scatters symboliseras av Iron Man-loggan och kan dimpa ner lite var som helst på spelfältet. 3 stycken scatters ger dig tio gratissnurr där dina eventuella vinster dessutom multipliceras med två till sex gånger. Här finns alltså goda chanser att vinna riktigt mycket pengar.

Spelet har också så kallade ”Stacked symbols”. Det finns 6 stycken och det speciella med dessa är att de kan ”lägga sig” över två rader och på så vis öka chanserna till vinst när de uppträder.

Eftersom Iron Man ingår i Marvels samling av spelautomater (andra exempel är X-men och Hulk) finns här också en Progressiv Jackpot på flera miljoner att ta sikte på.
Fenomenet kallas för Marvel Multi-Level Mystery Jackpot. Det mystiska i sammanhanget är att jackpotspelet inte föregås av en bonusrunda eller liknande, utan liksom bara ”dyker upp” slumpvis under spelets gång. Det finns desstom fyra nivåer av Jackpots: Ultimate Power, Super Power, Extra Power och Marvel Power. Förstämnda, Ultimate, är den som ger högst vinst. I skrivandet stund ligger potten på strax över 2,3 miljoner. Vilket förstås adderar en hel del spänningen till spelandet.

RECENSION
För dig som tycker om action, cinematiska effekter och animationer är Iron Man 2 rena Sangri-La. Här händer det saker mest hela tiden. Och det menar vi som något positivt. Effekterna skapar hela tiden en spänning och framåtrörelse i spelupplevelsen och blir aldrig till irriterande distraktioner (vilket ibland kan vara konsekvensen av för mycket story och action.)
Ett stort plus ligger i att Iron Man 2 är väldigt enkelt att spela och förstå. Möjligheten till den progressiva jackpotten kittlar förstås spelnerverna ytterligare. Det kommer en ny film under 2013 och vi önskar förstås ytterligare en slot av samma kaliber som den här. Mersmak!

Snittbetyg:
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (Inga röster)

Loading...

, ,

Comments are closed.