top

Extraspel.com


2000 kr VälkomstBonus + 50 kr
FAKTA

Spel på svenska: Ja.
Support på svenska: Ja.
Skattefria vinster: Ja.
Bonus: 100% i insättningsbounus upp till 2000 kr, 50 kr direkt.
Betalningsalternativ: Visa, Visa Eletron, Maestro, Click2pay, Neteller, Paysafecard mfl
OMDÖME

Utbud::
Kundtjänst:
Bonus::
Mjukvara::
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 betyg, snitt: 3,75 av 5)
Loading...
INFO:
Underhållning, spänning och stora vinster – det är tre goda anledningar att registrera ett konto på Extraspel.com och börja lira.

Ett annat argument är att man som förstagångskund får 50 kr att spela för, utan att man behöver göra någon insättning. Något som få andra spelsajter erbjuder. Utöver detta finns även flera andra fina bonuspengar att hämta ut för nya spelare (mer om detta kan du läsa om längre ner på den här sidan.)

För dig som gillar att varva slotterna med skraplotter har Extraspel mycket att välja på, och här finns också mångmiljonbelopp att vinna.

UTBUD AV SPEL
Initialt var Extraspel.com mest kända för sina skraplotter, skapade av erkänt skickliga mjukvaruföretaget NeoGames. Idag har man även ett stort utbud med spelautomater och mängder av andra casinospel.

Spelen är initialt uppdelade i 3 kategorier: Scratch Cards, Instant cards och Slotts.

Dessa huvudtemat har sedan massor av underteman och innovativa spelmöjligheter. Framförallt är Extraspel.com kända för en väldigt generös vinstutdelning, inte minst på Spelautomaterna. På färgglada, karibiska ”Macau Nights” väntar 1 miljon, men också vinstmöjlighet att kamma hem 55 000 kr i månaden under 15 år, vilket sammanlagt blir en sådär tio mille. Det ska också påpekas att denna nätta summa är möjlig att skrapa fram helt gratis, eftersom du som ny kund får välja mellan 50 kr att spela för eller två gratis skraplotter.

SPELLICENS/ÄGARE
Extraspel.com ägs och driva att företget Safeplay Gaming ltd. Verksamheten är registerad på Malta med syfte att driva spel online och via mobilapplikationer. Eftersom företaget har spellicens inom EU är alla vinster skattefria för svenska spelare.
KUNDTJÄNST
Du kan kontakta Extraspel via telefon (020-799202), epost eller livechatt.
Servicen är öppen dygnet runt.
Varje gång vi kontaktat via chatt så har vi alltid fått snabba svar.
BONUS
Om du öppnar ett konto hos Extraspel.com får du 50 kr att spela för UTAN att någon insättning krävs. Du får 100% i bonus på din första insättning upp till 2000 kr. Sätter du in 1000 kr får du alltså 2000 kr att spela för.

Du får även så kallade ”lojalitetspoäng” varje gång du spelar. Dessa kan du använda och lösa in till bonuspengar, men de ger dig också chansen till speciella turneringar, lottningar och erbjudanden.