top

Bet-At-Home.com


1000 kr Insättningsbonus
FAKTA

Spel på svenska: Ja.
Support på svenska: Ja.
Skattefria Vinster: Ja.
Bonus: 1000 kr i insättningsbonus.
Betalningsalternativ: Visa, MasterCard, Diners, Paysafecard, Banköverföring mfl
OMDÖME

Utbud::
Kundtjänst:
Bonus::
Mjukvara::
Kundomdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (3 betyg, snitt: 4,33 av 5)
Loading...
INFO:
Bet-at-home är en gamblingsajt som verkligen kan hävda att de har ALLT inom betting och spel och vara 100% uppriktiga. Än så länge har företaget fört en relativt anonym tillvaro på den svenska spelmarknaden, i alla fall rent marknadsföringsmässigt. Samtidigt inte så förvånande att antalet svenska spelare stadigt ökar här.

Vilket sannolikt har att göra med sajtens fördelaktiga odds-och vinststruktur, generösa bonusar och trevliga kundtjänst. Men också med att du givetvis kan spela ”på svenska”. Bet-at-home har för övrigt dryga två och en halv miljoner registrerade spelare på sin sida, vilket borgar för både erfarenhet och trygghet. Något rätt måste man ju göra med så många spelare, eller hur?

UTBUD AV SPEL
Det är välkänt att Bet-at-Home har ett extremt stort spelutbud inom många olika kategorier. Betting är förstås vad många ägnar sig åt, men Bet-at-home har också ett gigantiskt smörgåsbord av spel såsom Roulette, Black Jack, Skraplotter, Sportbetting (massor av sporter att välja mellan) och Poker(Texas Hold’em, Seven Card Stud, Omaha mm).

Spelautomater då? Jo, det ska visserligen erkännas att det finns nätcasinos med större kvantitet av spelautomater. Men det cirka sextiotalet videoslots som du kan lira på Bet-at-home är ett mycket adekvat urval: det bästa av det bästa skulle man kunna säga. Här finns både nya, innovativa slottar från Net Entertaiment, som klassiska automater från back in the days. Extra trevligt är det med alla dessa maffiga progressiva Jackpottar. Eller vad sägs om Mega Fortune som just nu kan stoltsera med en pott på över 8 miljoner euro, vilket i svenska kronor torde vara detsamma som nästan 70 mille.

SPELLICENS/ÄGARE
Bet-at-home har registerad spellicens på Malta och följaktligen är alla vinster skattefria för svenska medborgare. Företaget har kontor både i Österrike och på Malta.
KUNDTJÄNST
Du kan kontakta Bet-at-safe’s kundtjänst via telefon, epost (service.se@bet-at-home.com) eller livechat.
Svenska supporten är tillgänglig alla vardagar mellan 09:00 till 17:00. Övrig tid finns den engelska supporten tillgänglig dygnet runt. Enligt vår mening brukar det vara smidigast att använda Livechatten. Det är hur enkelt som helst. Bara klicka på knappen för Chatt och skriv din fråga! Inom ett par minuter har du kontakt med någon på support som snabbt kan bena ut dina spörsmål. Det finns också mycket information om inbetalningar, utbetalningar, villkor, säkerhet och annat på hemsidan.
BONUS
Just nu kan du få upp till 1000 kr i bonus hos bet-at-home när du öppnar ditt första konto och gör en insättning. Såhär går du tillväga för att aktivera din bonus:

  • 1. Börja med att gå till hemsidan och öppna ett spelkonto.
  • 2. Logga in på ditt konto.
  • 3. Gör en insättning och välj vilken betalningsmetod du önskar. Bet-at-home matchar din insättning med 50% i bonus. Du får upp till 1000 kr i bonuspengar.
  • 4. Gå till ”Insättning/Uttag” och klicka på knappen ”Friköp bonusen”
  • 5. Ange Bonuskoden ”FIRST”. Klart!

4 RECENSIONER AV SPELAUTOMATER PÅ BET-AT-HOME

Mega Fortune Zombies Jack Hammer 2 Evolution