top

Användarvillkor

Välkommen till spelautomaterpanatet.se
Kul att du vill besöka vår hemsida! Vi hoppas att du hittar massor av matnyttig information om spelautomater i synnerhet och hasardspel i allmänhet. På den här sidan ska vi titta lite närmare på viktiga användarvillkor. Besläktat information kan du läsa mer om på sidan om vår Integritetspolicy. Denna tar upp hur vi hanterar dina personuppgifter och hur vi skyddar din integritet.

Vårt innehåll
Allt vårt innehåll är redaktionellt. Vi äger inget eget kasino eller säljer några egna tjänster. Allt du läser och tar del av på vår hemsida är ett uttryck för våra egna åsikter och erfarenheter – eller för våra besökares, som på olika sätt kan lämna omdömen om olika tjänster.

Annonsering och affiliates
Vi finansierar driften av spelautomaterpanatet.se genom att länka till, och rekommendera, ett flertal affiliate-partnerrs. Detta innebär att vi får en provision på besökare och/eller spelar som väljer att registrera ett medlemskonto hos någon av våra affiliates. Genom ett nära samarbete med våra affiliates kan vi erbjuda våra besökare mer fördelaktiga villkor och exklusiva erbjudanden.

Använda vårt material
Alla texter är vår egna. Det är förbjudet av kopiera, distribuera eller sälja vårt material utan vårt tillstånd – eller utan att länka och referera till materialet enligt normen för god källhänvisning. Om du vill använda vårt material i något sammanhang kan du alltid kontakta oss och fråga först.